Friday, 1 June 2012

6/6

HAI PEOPLE ! :)
sorii lama sudah ndk buka ni blog ~ :3
apa bolee buat kan ? teda idea . *honestly , saya malas :p *
apa kabar kamu ? sihat ? *cehh ~ macam urg tua tanya2 ni benda *
                  IT'S JUNE PEOPLE ! JUNE !


*what so special ? 

Saya birthday bahh . hehe .. 6/6/99 ..
BIRTHDAY
                   13 TAHUN sudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..
tapi , saya tia mau sambut .. *tapi kalau outing mau jugalah :D *
hmmmh ...
kemarin parents bawa jalan-jalan pegi CP .. 
yeah , daddy tiba-tiba bawa pegi kedai Sony Centre . beli camera .. happy :D 
tapi yang paling happy , c daddy bilang, ''Meme punya camera'' . hohoho ~ 
*and I was like , OHMIGOSH ! *
hehehe ..saya yang control 100% ! :D *evil laugh*
mami pula kasi beli sa kasut ~ hehe .. she knows what I like ..kakak kasi  beli  SPENT saya beli rantai :D 

then , c daddy bawa kami main bowling . dady memang sudaa pro . tapi kami ? NOOB ni bah . haha .. first try , masuk longkang . haha .. banyak orang tengok . bikin malu okay ?? saya cover dengan KETAWA PAKSA . saya tau kamu pun pernah buat :p 
 first game , saya number dua :D hehehe *evil laugh again*  dadi number 1 .. kakak uncit ! :p 
tapi kedua kali , saya uncit . *tepuk tangan seja lah -.-' * 













*c kakak yang selalu kac ketawa sa time bola sa masuk longkang*

*c dadi yang pro bowling* 


KBYE ~





1 comment:

  1. saya mau jadi 1st ppl wish birthday kau .HAHA.

    ReplyDelete