Wednesday, 3 September 2014

Countdown to the ''deadly war''

Konnichiwa!
Happy Friday everyone. How's everything? It has been a long  time since my previous entry. Well not so.. It's September now.. And PT3 is really just around the corner. My preparation? Goaat. So many distraction lately. I can't even focus on my study. Well yeah the main sweet lovely distraction is internet. All those social network esp WeChat, Instagram, Facebook, Whatsapp, Youtube and everything that will make me stuck and spend time with. Like goaatt... can u just please leave me alone with my books? I know I can't blame it 100% and blaaaa blaaaaa blaaaaa. Im soooo stressed. I don't even know what class that I might in next year. I admit I cried because of this. Honest, I do like Science Stream. Potong the frogs just to know where is their kidney or vena cava. And do some interesting (or maybe not) experiment just to know what will happen if acid A plus acid B and remember all those acids name. And count the speed of a ball.....or whatever it is. I also loveeeeee. like loveee loveee very much about business. Count the money. The account. And learn how the steps to open a shop or whatever that will give you money. Above all these, I love Geography as well. I love to know all things that happened in this world. What makes the Tsunami or Volcano. I love to remember where to find the kayu balaks, the emas, arang batu and whatsover. I really love to know everything about this earth. BUT I HATE MATHEMATICS. AND HOW DO I EXPECT MYSELF TO LEARN ADDMATH? I spend almost like FOREVER to catch up a formula of Mathematics. I guess I need to push myself even more harder on this serious killer subject. Like...gosh..
Most importantly, Sejarah ada di setiap kelas. Haizzz. Belajar lah untuk PT3 dulu ni. Nanti baru fikir pasal kelas. I have to pass with flying beautiful colorful colors.~

 C O U N T D O W N T O 1 2 - 1 7 O C T O B E R ................ 

Thursday, 21 August 2014

Temporary Freedom

Hey Guys! Happy Thursday Night.

Hari ni rasa saaaaaangat freedom. Cuba teka sebab apa? x'D Sebab habis Trial PT3. Maka the real PT3 belum lagi lepas. Penat belajar...Ohmaigoat. And then time time belajar teringat pula blogger sy yang berkurun masihi abad B.C. sy kasi lupa. Mau try post video pula. Vid-blogger  maybe? Weheee.. Soon to be. Terfikir sudah mau post video apa. Lol. Haha. Back to the main point, yes sy penat study.. dri sch around jam 1 lebih.. tidur sampai jam 5/6.. mandi and then belajar dari jam 7 sampai yg sy mampu bertahan. Kalau sekejap sy dpt tahan, jam 3 bangun study balik. Memang the day before maths exam, sy nth rasa penat betul. Kalau sesi pagi ni balik dri sch trus mau tidur ja rasa oh kan. Sekarang pun sy ngantuk sangat. Ohmaigoat whatadistraction. So jam 3 bangun untuk ulangkaji maths. Syukur-syukur lah masi ada banyak masa utk belajar di sch.. Result? Belakang cerita. Yang penting sudah usaha. Usaha cukup ka tidak, itu yang jadi result kita. Go with the flow saja laaa... And the most important bagi perempuan, jerawat sy tumbuh mengikut barisan dan corak yang amatlah rapi, kemas dan banyak. Tangan pun siukk mengurik time menjawab exam.(Alamak) So sy pun minta lah si mummy letak harta karun dia nth cream apa di muka sy. Bilang si mummy bikin hilang jerawat. So pakai saja lorh. Si mummy pun ikut sama. Haha.
Okay it's time to wash my face.
P/S: Esok jan lupa pakai baju hitam/ putih sebagai sempena hari Malaysia Berkabung.
PSS: Now playing Bailando by Enrique Iglesias.
 Okay Good Night everyone!
 I'll write more.
Si mummy bilang tidak boleh senyum. Anggap ja lah sy senyum ah.
Abaikan muka saya yang bulat dan tidak senyum. Moga muka ini tidak muncul 
menjadi mimpi ngeri kamu ini malam.

Wednesday, 18 June 2014

Storiess to write! (2)


Second top latest story ! My birthday !

Okay memang dari dulu lagi saya tidak suka orang tau bila birthday saya.. but well kawan-kawan memang lah ingat kan. *some of them*  sooo for the first time and forever *nyanyi ala-ala Frozen* saya kena surprise yang tidak lah surprise sangat. Sebab dari awal-awal lagi dorang sudah sengaja cakap-cakap depan saya ''bah 6hb kita bawa tepung buat kuih kan! bawa telur lagi'' Ohnoooooo hahaha. Time tu kami berkampung di sch sebab dance practice untuk Folklore Festival.. Habis tepung semua kena buang hahaha xD.. thanks a lot my dearest friends especially Steve Ringgo for the cake, Aidi for the pizza, Neil bcuhs you r the first person who mentioned my birthdate! , Ah Chung sebab sindir2 sy xD, Naty sebab you are the first person buang tepung on me!,  Fernandez sebab recorded those sweet memories, and for Sherly my best buddy,  Awen yang comel,  Maybel yang kuat ketawa, Ann Marie yang lucu,  Ody the guitarist,  Catsween yang lawa,  Levlinda yang comel,  Annabell yang bebeh, Areezan si tajau, Barry and Aloy my senior for making the small party more merrier ! Lots of love guyss !!!!  
















main demond-demond!

Barry senior kami demo demond demond 



Ini jam 12 malam.. sekali bangun kena surprise lagi oleh mummy. Hihihi <3 Tapi mum balik awal.. Thanks mum, dad, kakak, kazen and aunty! 



Storiess to write! (1)

Hello there!
Eeeee lama sudah tidak post sini. Sometimes I forgot sy ada blog! Ohmoo. I'm so sorry. But ada ka juga yang baca blog sy ni? Hahahaha *whatever*
There were sooooo many stories to write! But lemme show you guys my new look ! 










Chingggggg~ ! Makin lama makin panjang kan sudah. Cepat oohh. Time tahun baru cina ni sy gunting pendek. Actually sy mau boycut *hahaha* tapi tidak kena kasi benar >< Biarlah sy suka juga bah pendek macam ni. Now dapat sanggul sudah ^^
sorry for the different effect..well..camera360 xD











Tuesday, 17 June 2014

It's been ages..


 Well Hello people all around the world. It's been ages right? Hihi. I'll be posting some new post after this. 
I miss this blog sooooo much ! God bless you wherever you are ^^